Zoeken

"Groetjes uit België"- outdoor: één worden met de natuur...


WE ZIJN HIER OM UW GIDS TE ZIJN TIJDENS DIT AVONTUUR. 


Laten we hiermee beginnen: voor je "Groetjes ui België" outdoors-reis sturen we je niet naar de middle of nowhere met alleen een slaapzak! Je zult nog steeds genieten van de klassieke "groetjes uit België"-ervaring, gewoon meer omringd door de natuur. Op uw pre-trip-enquête geeft u aan welk type accommodatie het beste bij u past, waaronder: Glamping-achtige tenten / yurts, hutten, bed & breakfasts of unieke herbergen. 


WAT IS NU PRECIES HET VERSCHIL TUSSEN DEZE OPTIES? WE ZIJN BLIJ DAT JE HET VRAAGT! GLAMPING - (DENK AAN: GLAMOUREUZER, MINDER KAMPEREN)


Over het algemeen zijn glamping-accommodaties een verhoogde kampeerervaring met een duurzame tent op een permanent platform.

Ze zijn gericht op comfort en hebben een bed, kook- / keukenfaciliteiten en andere voorzieningen in de tent. De glamping-accommodaties die wij uitgekozen hebben, hebben een badkamer in de tent met stromend water, een badkamer delen, daar doen we niet aan mee ;)


Omdat glamping-accommodaties sterk verschillen per locatie en beheer, is het moeilijk om een ​​exacte beschrijving te geven van wat er wordt opgenomen.

Glamping-accommodaties zijn perfect voor degenen die meer ervaring hebben met traditioneel kamperen, of degenen die het buitenaspect van dit reisaanbod volledig willen omarmen!