Enkele voorbeelden

Hier kan je per pakket een voorbeeldprogramma vinden, zonder dat we de details verklappen ;)

Hou er rekening mee dat de kans klein is dat jouw reis identiek hetzelfde zal zijn, in tegendeel, onze kennis en database is HUGE, en elke ingevulde enquête is identiek. Door deze voorbeelden geven we jou enkel een idee hoe een programma van een bepaald pakket er mogelijk kan uitzien.

 • Image-empty-state.png

  Ontdekker met kids

  Een gezin met 2 kids van 13 en 15 jaar, jullie voorkeur ging vooral uit naar rustige vakantie waar jullie de vrijheid willen om de omgeving zelf verder nog te ontdekken. Je gaf aan dat de zoon fan is van treinen en de dochter van dieren. Genieten van de rust en elkaar, samen met een lekker diner kunnen jullie sterk appreciëren. Met deze info gingen we aan de slag…

 • Image-empty-state.png

  The Sky is the Limit

  Even geduld, we zijn een programma aan het uitwerken

 • Image-empty-state.png

  Bon Vivant

  Even geduld, wij zijn een programma voor 'bon vivant' aan het uitwerken

 • Image-empty-state.png

  Ontdekker

  Uit de online enquête kwam sterk naar voor dat jullie een vakantie willen met cultuur in een stad waar veel te beleven valt, maar liefst niet Antwerpen of Gent. Jullie gaven eveneens aan dat jullie houden van kunst en architectuur.

 • Image-empty-state.png

  Belever

  Uit de enquête kwam duidelijk naar voor dat de man een passie heeft voor oldtimers en de vrouw graag de natuur ontdekt. Beiden houden jullie van koken en zijn steeds op zoek naar vernieuwing. Er zijn enkele prachtige locaties in België om een mooie tour te maken met een oldtimer en waar er culinaire hoogstandjes uit onverwachte hoeken kunnen ervaren worden. Wij hebben alvast een leuk programma voor hen ontworpen.

 • Image-empty-state.png

  Genieter

  2 foodies die houden van actie in hun leven, maar vooral een passie hebben voor lekker dineren en fotografie. Doordat beide vriendinnen uit 2 uithoeken wonen van het land zochten we een locatie waar ze elkaar middenin ontmoeten om te starten aan hun verrassingsavontuur.

 • Image-empty-state.png

  Verwenner

  Even geduld, wij zijn een programma voor 'verwenner' aan het uitwerken

WE ZIJN BEREIKBAAR
maandag - zaterdag

09u00 - 19u00

Groetjes uit België!

Verrassingsreizen op maat in eigen land

Kapittelstraat 6A

9280 Wieze

Tel: 0473 75 04 08
Email: groetjes@groetjes-uit-belgie.be

© 2020 by 'Groetjes uit België!' - Ster Reizen BV

0